Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Yhtiöesittely

Yhtiöesittely

A A A

Vuonna 1890 perustetun Keskinäisen Henkivakuutusyhtiön Suomen (Suomi-yhtiö) toiminta päättyy ja yhtiö asetetaan vapaaehtoiseen selvitystilaan vuoden 2017 aikana.
Yhtiön viimeinen vakuutuskanta luovutettiin 31.12.2016 OP-Henkivakuutus Oy:lle, jonne siirtyi lähes 38 000 vakuutusta ja noin 3,2 miljardia euroa varallisuutta.

OP-Henkivakuutus Oy on hoitanut Suomi-yhtiön vakuutuskantaa jo yli kymmenen vuotta ja vastannut asiakaspalvelusta Suomi-yhtiön asiakkaille.

Aiemmin Suomi-yhtiöstä on luovutettu ryhmäeläkevakuutuskanta Mandatum Lifeen vuoden 2014 sekä yksilöllinen henkivakuutuskanta OP Ryhmään vuoden 2015 lopussa. Yksilöllisen eläkevakuutuskannan luovutuksen toteuduttua vuoden 2016 lopussa Suomi-yhtiöön ei jäänyt vakuutuksia.

Kannansiirtojen mukana on luovutettu omaisuutta määrä, joka on vastannut kunkin kannan osuutta Suomi-yhtiön sijoitusomaisuudesta. Kannanluovutuksissa vakuutetut edut ovat siirtyneet sellaisinaan.

Viimeisen vakuutuskannan siirto OP-Henkivakuutus Oy:lle saattaa päätökseen Suomi-yhtiön yli kymmenen vuotta kestäneen alasajovaiheessa, ja yhtiö on hakenut Finanssivalvonnalta toimilupansa lakkauttamista.


Suomi-yhtiö kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan yhteisistä vuosista.


 

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © Suomi-yhtiö  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön