Sivuston p��valikko:

Sijaintisi sivustolla:

  1. Etusivu
  2. > Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus

Sivuston käyttöehdot

A A A

Suomi-yhtiön www-sivujen yleiset käyttöehdot

Suomi-yhtiön www-sivujen käyttäjä (jäljempänä asiakas) sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Asiakkaan tulee hyväksyä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Sivuilla voi tämän lisäksi olla erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, jotka palvelun käyttäjän on hyväksyttävä ja joihin sovelletaan näitä yleisiä käyttöehtoja ainoastaan toissijaisesti.

Näiden www-sivujen tekijänoikeudet kuuluvat Keskinäiselle Henkivakuutusyhtiö Suomelle (Suomi-yhtiö) tai muille tiedontuottajille. Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Suomi-yhtiön etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa sivuja tietokoneelleen tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivuja lainattaessa on aina ilmoitettava lähde.

Suomi-yhtiön www-sivujen tietosisällön oikeellisuus on pyritty huolellisesti varmistamaan. Suomi-yhtiö ei kuitenkaan vastaa tietojen virheettömyydestä eikä niiden käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Suomi-yhtiö  ei vastaa sivujen kautta välitettyjen viestien eheydestä eikä muuttumattomuudesta. Suomi-yhtiö ei vastaa mahdollisten teknisten häiriöiden aiheuttamista palvelukatkoksista eikä www-sivuihin linkkiyhteydessä olevien muiden kuin Suomi-yhtiön tuottamien sivujen sisällöstä tai näiden palveluista. Viestin, joka on lähetetty sivuja käyttäen, perille saapuminen on asiakkaan vastuulla.

Suomi-yhtiöllä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, sivujen ja niiden sisältämien palvelujen sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia ja lakkauttaa jokin palvelu tai estää käyttäjän pääsy sivuille julkaisemalla muutoksesta tieto näillä sivuilla.

Nämä ehdot ovat voimassa alkaen 12.6.2002

Sivuston käyttöehdot ja turvallisuus Copyright © Suomi-yhtiö  2017

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. Verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön